Cartell celebracions 75 aniversari

El pròxim 1 de decembre tindrem l'Ofrena especial 75 Aniversari, la concentració serà en el casal a les 18 hores, abillats en el trage regional i en el cas de les dònes, ademés, en la mantellina, pentinades en els tres monyos i la banda de fallera major o de Cort d'Honor de la FMV del seu any.

Tot aquell que vullga participar en esta ofrena que pertanyga a la comissió i no haja segut fallera major ni president, pot fer-ho. En eixe cas, les dònes deuran portar la banda de la falla. Les persones que no es visten de valencianes poden presentar-se a la mateixa hora en el casal per a acompanyar la desfilada.I despuix, tots junts, acodirem a la Basílica de la Verge dels Desamparats on a les 19.30 hores s'oficiara una missa.

En finalisar, nos farem una foto de família en la Plaça de la Verge i tornarem al casal per a degustar un vi d'honor i passar un temps junts.

El dia 15 de decembre, celebrarem la Gran Gala del 75 Aniversari de la Falla Azcàrraga.

L'acte de celebració serà en l'Ateneu Mercantil de Valéncia a les 19:00 hores, conduït per Màbel Obrer i Ôscar Rueda, seguidament, realisarem el sopar en L'Hotel Astoria, situat a pocs metros, en acabant hi haurà festa en ball i copes per a celebrar l'Aniversari (Es prega acodir en trage obscur per als hòmens i de còctel para a les dònes) Prèviament s'haurà d'encomanar el tiquet per al sopar en el Casal.