Crònica de l'animació de la marató de Valéncia

El passat dumenge va tindre lloc la marató de Valéncia. Cita deportiva de primer nivell a la que nostra Comissió es va sumar a donar força als valents "runners" que varen inundar la ciutat.

El treball coordinat de les nostres delegacions de Deports, Casal, Infantils i Festejos, va fer que esta primera experiència fora un èxit, i estigam ya en ganes de repetir l'any pròxim.

La jornada va començar en el montage de la música i almorzar. El nostre DJ resident, DJ Quiles, es va encarregar de tot lo relatiu a sò, mentres que Casal i Festejos preparaven l'almorzar tant per a fallers com para veïns i també corredors. Sense eixos "bocates" Sento i Luis no hagueren pogut fer d'"speakers" en la força que es varen amprar.

Infantils es va ocupar de les pancartes i cartells que varen donar ànim sense parar.

Moment estelar va ser l'irrupció a velocitat de vèrtic del nostre gran Arturo, que es va atrevir en tota una marató deixant altíssim el pabelló de la Falla.

Des de Deports, donar les gràcies a tots ya que va ser un matí de fer falla, juntant a totes les edats per un motiu comú: fer que el nom de les falles en general i de la nostra en particular estiga present en un acontenyiment de reconeiximent mundial.

Crònica per Sento Ramón