Crònica Birles d'Azcárraga 'A'

La nit pintava bona per a nosatres. Concentrats i motivats vàrem tindre el "briefing" en la barra en la pertinent cerveceta.
Durant la reunió de motivació rebem la visita dels màxims representants de la nostra falla, que varen vindre a donar-nos el seu respal i donar-nos un extra de motivació.
En la primera partida el nostre rookie Javito en ganes d'agradar als nostres espectadors de gala, va fallar algun que un atre remat, frut del nerviosisme, pero va traure una partida decent. El veterà Pepe Lerma en una bona arrancada que prometia una gran partida no va poder sobrepassar els 200 birles despuix d'un parell de forats seguits que li varen tallar la bona racha inicial. Xavi va fer una primera partida un tant discreta pero prop dels 200 birles.
La segona partida en els nostres jugadors ya en ritme de competició  es varen posar a la faena i de quina manera. Javito despuix d'atendre els consells del veterà Pepe i contagiat de la motivació "exagerada" del nostre companyer de pista Fran cap als seus companyers va firmar la seua millor partida fins al moment quedant-se prop dels 150 birles. Pepe en esta ocasió sí va alcançar els 200 birles i la guinda la va posar Xavi tancant la tanda en una partida de 257 birles que apunta a que puga ser la millor partida del campeonat. I en açò conseguim sumar entre'ls tres 600 birles que sense dubte és la millor série del campeonat.
La 3ª partida ya en la classificació per a semifinals en la bojaca, el nostre equip va gojar del showman de la falla veïna en el seu jugador cridat Fran. En una miqueta de mala sort se'ls varen quedar als tres juagdores remats impossibles, pero en lluita i sense tirar la tovalla es varen defendre per a terminar en una suma total de més de 1500 birles que els dona el pas a semifinals i els posa com a favorits per a revalidar el titule de campeons.

Crònica de Xavi Soler.