Crònica F.Sala - Copa 1/8 Final

Anit es varen jugar els 1/8 de final de Copa de la Fallera Major de fútbol sala. El sorteig no ha segut res benévol, i nos emparellava en la primera ronda contra els tercers en Divisió d'Honor, la falla Regne de Valéncia. Vells coneguts d'anys anteriors, i falla que històricament se nos ha donat be, pero que sense dubte, no nos ho anava a posar res fàcil.

La suspensió de la junta va motivar la presència d'aficionats en les grades, #lo que sense dubte nos va donar un plus en els moments en que més ho necessitàvem.

L'equip va eixir fort, i en acabant de començar *Fer va enviar un baló a la cuixera. Vàrem tindre vàries ocasions, pero el seu porter i la defensa les varen solucionar. Ells no pressionaven, ya que varen acodir sense canvis i haguera segut temerari.

Mediada la primera part Willy, de falta directa posava l'1-0. Seguim controlant el partit pero sense més ocasions clares a partir del gol. Ells a penes varen inquietar a Quelo.

En la segona part varen canviar de tàctica, pressionant tot el camp i posant a l'equip en dificultats. Aixina, varen conseguir empatar també de falta directa, i varen crear molts problemes. Pero l'equip es va sobrepondre als moments complicats, i l'eixida de gent fresca des del banquet li va donar un atre aire a l'equip, que a partir d'eixe moment va dominar el partit creant ocasions clares de gol. Encara en l'empat a 1 l'àrbit no va vore un penal claríssim per mans d'un jugador rival. Seguim intentant-ho. Ells esperaven aplegar a penals ya que no els quedava mancha per a més. I a falta de 5 minuts Sento, a passe d'Alex, conseguia fer el 2-1. Seguim apretant ya que ells tenien que anar a per el partit, i unes mans dins de la seua àrea varen ser esta volta sí, senyalades com penal i expulsió. No es va aplegar a tirar el penaly per les protestes rivals, pero el partit ya era nostre. L'àrbit va chiular el final del partit sense que Willy poguera llançar. Al final, partit ganado i passem de ronda on nos espera la falla Matías Perelló - Lluis de Santángel el dilluns 13 de febrer a les 22h, equip que sense dubte nos plantejarà més problemes que Regne de Valéncia.

Crònica per Sento Ramón.