Crònica de la Gala Solidaria

El dissabte passat celebrem la Gala Solidària d'Azcàrraga, enguany, en l'intenció de seguir mantenint eixe “Esperit Solidari”, que fa més gran si cap a La nostra Falla, hem decidit afrontar un proyecte distint a l'anterior, pero molt ilusionant.

 

Baix el Lema…

 

“Investigar és créixer, investigar és millorar”

 

Celebràrem una Gala Solidària centrada en l'obtenció de fondos per a un Proyecte d'Investigació, liderat per la Neurobióloga Mara Dierssen, una de les majors especialistes i referent a nivell mundial en l'estudi del síndrome de Down, que el seu objectiu és la millora de les capacitats cognitives de les persones que patixen este síndrome, i aplicable a un atre tipo de malalties neurodegeneratives com l'alzheimer.

 

I… ¿Per qué esta iniciativa? ¿Per qué colaborar en este proyecte? Perque en la nostra Casa, en la nostra Família, en la nostra Falla, existixen famílies en familiars que patixen estes patologies, i hem pensat que ¿qui millor que nosatres? per a ajudar a millorar el seu futur. Gràcies a estes famílies hem conseguit,  no solament contactar en Mara Dierssen, sino també obtindre el compromís de que nos acompanye el  mateix dia de la Gala.

 

 

 

L'acte central fon un Sopar Solidari, en tiquet de 10€ per a adults i 5€ per als chiquets, en una rifa en regals donats per fallers i voluntaris i on la recaptació serà donada al Proyecte d'Investigació. La recaptació total va oscilar aproximadament de 2.430 Euros. Enhorabona a tota l'organisació.

 

A continuació vàrem mostrar unes quantes fotografies de l'event.